Menu
  •  
  •  
  •  
Prijs
Merken
Kleur

Jazz

30 60 90 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Uitverkocht
SoDanca Unitard E11050
Deze unitard van So Danca is gemaakt van light (90% polyamide /10% elastane) waardoor er veel rek in de stof zit en daarom ook mooi aansluit op het lichaam. De voorkant heeft een v-hals en de achterkant heeft een open rug met gekruiste banden, waardoor het pak net iets unieker... Meer
€ 59,95
€ 59,95
30 60 90 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Jazzkleding Dames

Bij Sodanca.be vindt u een select assortiment Só Dança jazzkleding. U kunt de dansartikelen van Só Dança online bestellen, of komen passen in een van onze winkels in Hilversum, Den Haag of Amsterdam. Só Dança streeft er naar om alle liefhebbers van dans de beste producten te kunnen bieden tegen een goede prijs. Daarbij staan milieu en verantwoordelijke productie centraal. Só Dança staat bekend om de comfortabele en kwalitatieve danskleding en balletschoenen. 

Jazz unitards van Só Dança voelen prettig aan tijdens het dansen en bewegen dankzij de samenstelling van het materiaal goed mee. Ook is de unitard van Só Dança ademend en mooi om te zien. De Jazzkleding van Só Dança is geliefd onder zowel professionals als amateurs. 

Meer

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME